اخبار و اطلاعات روز دنيا
 

صرفه جویی سالانه 12 میلیون دلار با تولید سرسوزن داخلی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از صرفه جویی سالانه 12 میلیون دلار با بهره برداری از خط تولید 7 محصول یکبار مصرف پزشکی در کارخانه آوا پزشک شهرستان آشتیان خبر داد.

 

دکتر وحید دستجردی،‌وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: این سرنگ ها با یک سوم قیمت مشابه سرنگ های خارجی وارد بازار می شود و این برای بیماران انسولینی که گاهی در یک روز 6 بار تزریق می کنند مفید خواهد بود و منجر به کاهش هزینه درمان از جیب مردم می شود.

وی با اعلام اینکه هم اکنون 85 درصد تجهیزات پزشکی یکبارمصرف در داخل کشور تولید می شود اظهار داشت: با برنامه ریزی های انجام شده می توانیم 100 درصد نیازهای داخلی به تجهیزات پزشکی یکبار مصرف را در داخل کشور تولید کنیم.

گفتنی است‌؛ در مراسم آغاز به کار خط تولید تجهیزات پزشکی یکبار مصرف در شرکت آواپزشک آشتیان 7 محصول جدید رونمایی شد و در این مراسم دکتر سلطان خواه، معاون علمی رئیس جمهور و مهندس شعبانی فر استاندار استان مرکزی نیز حضور داشتند.



           
22 / 12 / 1390برچسب:, :: 10:36 AM
میلاد
 

بیماری نوروز چیست؟

بیماری نوروز عارضه ای است که ناشی از اختلالات شخصیتی در افراد می باشد.

دکتر سیما فردوس، متخصص روانشناسی گفت: نوروز گروهی از بیماری روانی است که نسبت آن بر بیماری سایکوز خفیف تر است.

وی اظهار داشت: در این عارضه بخشی از شخصیت بیمار آسیب دیده تا حدی که خود فرد از وخامت بیماری مطلع و برای درمان به پزشک مراجعه می کند.

فردوس با بیان اینکه علت بیماری را باید در محیط جستجو کرد افزود: این اختلال شخصیتی را باید در نوع ارتباط فرد با خانواده ناکامی در اهداف، چیزهایی که افراد از دست داده اند جستجو کرد.

وی اذعان داشت: از انواع این بیماری می توان به افسردگی و ترس های مرضی اشاره کرد امکان ابتلا عارضه در تمام سنین از کودکان تا بزرگسالان است.

وی خاطرنشان کرد: بیماری نوروزی نقطه مقابل سایکوز می باشد در عارضه سایکوز کل شخصیت فرد دچار اختلال می شود.



           
22 / 12 / 1390برچسب:, :: 10:31 AM
میلاد

از یکشنبه هفته قبل، خورشید به صورت متناوب در حال شلیک رگباری از انواع ذرات و حباب های پلاسمایی به سمت زمین است که موجب بروز پاره ای اختلالات رادیویی و تغییر مسیر پرواز هواپیماهایی که از نزدیک قطب شمال عبور میکردند شده است.

بقیه در ادامه مطلب



ادامه مطلب ...


           
21 / 12 / 1390برچسب:, :: 9:33 PM
مهرداد

 

سرانجام انتظارها به پایان رسید. امروز درست همان روزی است که بسیاری از ستاره شناسان و دوستداران فضا در انتظار آن بودند. پس از سال ها تحقیق و جستجو پیرامون سیارات فراخورشیدی، ستاره شناسان بالاخره موفق به یافتن سیاره ای شدند که دارای شرایطی کاملاً شبیه به کره زمین می باشد. این سیاره از لحاظ علمی "منطقه گولدیلاکس برای زندگی" خوانده می شود یعنی سیاره ای که نه بسیار گرم و نه بسیار سرد است و دارای شرایط آب و هوایی بسیار عالیست.

سیاره ای که از ستاره میزبان خود نه آنچنان دور و نه بسیار نزدیک است. درست در فاصله مناسب قرار گرفته و از این رو وجود آب مایع در آن امکان پذیر است. این سیاره از لحاظ اندازه نه بسیار بزرگ و نه بسیار کوچک است و بدین خاطر دارای سطح، نیروی گرانش و شرایط جوی کاملاً مناسب است. به بیان بهتر این درست همان سیاره ای است که به دنبال آن بودیم. سیاره ای درست مانند زمین.

 

پل باتلر از موسسه تحقیقاتی کارنگی واشنگتن در اینباره می گوید: " این واقعاً اولین سیاره گولدیلاکس است که انسان تابدین روز موفق به یافتن آن شده است"

برخلاف تمامی سیاراتی که ستاره شناسان تا پیش از این موفق به یافتن آنها شده بودند (در حدود 500 سیاره در خارج از منظومه شمسی ) ، این سیاره جدید درست در نقطه ای قرار گرفته است که ستاره شناسان آنرا "منطقه قابل سکنی" می خوانند. بعلاوه این سیاره در همسایگی کهکشانی ما قرار دارد که این موضوع خود حاکی از وجود سیارات بسیار زیاد دیگری با شرایط قابل سکنی می باشد.

 

تصویر بالا : مدار سیارات در سیستم ستاره ای Gliese 581 ، که  با منظومه شمسی ما مورد مقایسه قرار گرفته است. ستاره  Gliese 581 دارای جرمی حدود 30% جرم خورشید ما است و سیارات در این منظومه بسیار نزدیکتر یه ستاره خود می باشند (در مقایسه با فاصله سیارات منظومه شمسی به خورشید) . سیاره چهارم , G , سیاره ای می باشد که قادر به میزبانی حیات است . (برای دیدن تصویر در اندازه بزرگ اینجا کلیک نمایید)

 

یافتن چنین سیاره ای که به طور بالقوه قادر به حمایت و میزبانی زندگی است قدمی بزرگ به سمت پاسخی برای این سوال همیشگی می باشد: آیا ما تنها موجودات زنده در این جهان هستی می باشیم؟

تحقیقات پیرامون این سیاره ادامه دارد و ما تلاش خواهیم نمود تا سایر اطلاعات تکمیلی را به محض انتشار در مراجع رسمی، در خبرهای بعدی "سایت نجوم ایران" در اختیار شما قرار دهیم. برطبق گزارشات فعلی، پنج تن از ستاره شناسان برجسته به خبرگزاری "آسوشیتد پرس" چنین اظهار نموده اند: این سیاره درست در منطقه ای مناسب قرار گرفته است و کشفی کاملاً متفاوت و واقعی نسبت به یافته های پیشین ما به شمار می آید.

 

تصویری از استیون ووت و اسپکتروگراف همیلتون که در شناسایی سیارات فراخورشیدی مورد استفاده قرار می گیرد

جیم کاستینگ از دانشگاه ایالتی پن در این باره می گوید: " صادقانه بگویم، این تنها سیاره ای است که یافتن آن مرا به هیجان آورده است" و ادامه می دهد : " این سیاره یک کاندیدای واقعی و درجه یک برای میزبانی حیات می باشد" .

در اینجا ذکر این نکته ضروریست که زندگی در سیارات دیگر به معنی وجود موجودات فضایی نیست. حتی کشف یک باکتری تک سلولی و یا نمونه ای ازیک کپک قارچی در سایر سیارات، خود اکتشاف علمی عظیمی بشمار می آید که برداشت ها را نسبت به یگانگی زندگی در کره زمین تغییر خواهد داد.

اما هنوز سوالات بی جواب زیادی درباره این سیاره عجیب وجود دارد. این سیاره دارای جرمی در حدود 3 تا 4 برابر زمین ، کمی بزرگتر از لحاظ عرضی و به ستاره اش نزدیکتر است. ( فاصله زمین تا خورشید در حدود 93میلیون مایل است و فاصله این سیاره تا ستاره میزبانش در حدود 14 میلیون مایل است) . سیاره در مدت زمان تنها 37 روز به دور ستاره میزبان خود می چرخد و جرم سیاره نشان دهنده این است که به احتمال قوی این سیاره صخره ای، دارای سطحی پایدار و گرانشی به اندازه کافی برای حفظ جو است. با توجه به شکل چرخش سیاره در اغلب اوقات یک سمت آن روشن و طرف دیگر تاریک می باشد.

 

 

این تصویر گرافیکی، چهار سیاره درونی سیستم Gliese 581  و نیز ستاره میزبان آنرا به نمایش گذاشته است (برای دیدن تصویر در اندازه بزرگ اینجا کلیک کنید)

 

به گفته استیون ووت از دانشگاه کالیفرنیا در سانتاکروز، دما در نواحی گوناگون سیاره متفاوت است و در فاصله بین 160 درجه (بسیار داغ) تا منفی25 درجه (یخبندان) متغیر می باشد.

طبق اظهارات استیون هنوز وجود قطعی آب در سیاره به اثبات نرسیده و نیز اطلاعات زیادی در رابطه با جو سیاره نداریم. از آنجا که شرایط محیطی سیاره برای وجود آب مایع کاملاً ایده آل می باشد و شواهد علمی نشان می دهد که وجود آب مایع به معنی وجود حیات است ، استیون ووت معتقد است: "احتمال وجود حیات در این سیاره 100% می باشد" .

این یافته ستاره شناسان در روز چهارشنبه، توسط بنیاد ملی علوم اعلام گردیده و در ژرنال ستاره شناسینیز به چاپ رسید.

 



ادامه مطلب ...


           
21 / 12 / 1390برچسب:, :: 5:10 PM
مهرداد

 

امروزه جستجو برای حیات در سیارات فراخورشیدی و یافتن زندگی در خارج از کره زمین به یکی از داغ ترین و مهمترین مباحث اخترشناسی تبدیل شده است. ما حقیقتاً در محدوده زمانیه بسیار مهمی برای تحقیق پیرامون سیارات فراخورشیدی قرار گرفته ایم. تنها 18 سال قبل بود که اولین سیاره در خارج از منظومه شمسی ما کشف شد و 15 سال قبل وجود یکی از آنها در اطراف ستاره میزبان به اثبات رسید. علاوه بر این هر روزه نشانه های جدیدی از وجود اتمسفر و شرایط حیات در بسیاری از این سیارات بدست می آید که این نشانه ها با سرعت چشمگیری در حال افزایش می باشند. حجم این داده ها به اندازه ای زیاد است که اخترشناسان را قادر ساخته تا حتی درباره چگونگی تشکیل و پیدایش این سیارات نیز نظریات قابل قبول و استنتاج هایی را ارائه دهند.

بطور کلی ، دو روش برای تشکیل سیارات وجود دارد. اولین روش از طریق بهم پیوستگی است که در آن ستاره و سیاره از فروپاشی گرانشی مستقل از یکدیگر تشکیل می شوند اما بحدی نزدیک هم هستند که نیروی جاذبه متقابل آنها را در مدار به هم می پیوندد.

 

 


 



ادامه مطلب ...


           
21 / 12 / 1390برچسب:, :: 5:8 PM
مهرداد

شرکت توشیبا سری جدیدی از لپ تاپ هایش را به نام Satellite P8 وارد بازار می کند که امکان دیدن تصاویر سه بعدی توسط آنها نیز وجود دارد.

این شرکت هنوز در مورد مدل دقیق پردازشگر و کارت گرافیک این لپ تاپ ها صحبتی نکرده و فقط گفته که روی آنها جدید ترین پردازشگرهای اینتل و آخرین مدل GPU شرکت انویدیا را پیدا می کنید. امیداوریم شاهد پردازشگرهای Ivy Bridge و گرافیک Kepler باشیم.

این لپ تاپ ها در اندازه های 15.6 اینچی و 17.6 اینچی وارد بازار می شوند و می توانید تصاویر سه بعدی را روی آنها بدون نیاز به عینک مخصوص مشاهده کنید.

طراحی نسبتا زیبا به همراه نور backlit برای کیبرد و چهار پورت USB 3.0 و خروجی اچ دی ام آی و بلوتوث 4.0 و WiDi هم آن را همراهی می کنند.

پخش کننده بلو-ری و حافظه هیبرید (۸ گیگابایت سولید و ۷۵۰ گیگابایت هارد دیسک) هم به این کامیپوتر کمک می کند تا سرعت بیشتری هنگام کار داشته باشد.

این کامیپوترها در سه ماهه دوم سال جاری میلادی وارد بازار می شوند و قیمت نیز هنوز رسما اعلام نشده اما پیش بینی می شود حدود ۹۴۰ دلار به بالا باشد.



           
21 / 12 / 1390برچسب:, :: 4:51 PM
مهرداد
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش امدید اومیدوارم از مطالب خوشتون بیاد نظر یادتون نره من سعی میکنم این وب سایت همیشه به روز باشه تا هروقت که میایدمطلب جدید و خوب داشته باشه با تشکر
آخرین مطالب
موضوعات