اخبار و اطلاعات روز دنيا

هنگامی که یک تلفن یا تبلت جدید می خریم، یکی از نخستین چیزهایی که توجه ما را به خود جلب می کند میزان کارایی صفحه لمسی است. اگر تلفن جدیدمان صفحه لمسی خوبی داشته باشد، کار با آن لذت بخش و راحت خواهد بود و اگر در این مورد کارایی مناسبی نداشته باشد، همه امکانات دیگر را هم زیر سوال می برد چرا که کار با آنها راحت نخواهد بود.

حالا یک تیم تحقیقاتی از مایکروسافت می خواهد نمایشگرهای لمسی را وارد نسل جدیدشان بکند. آنها می گوید مدل های موجود در بازار تاخیری حدود ۱۰۰ میلی ثانیه به هنگام لمس دارند. بنابراین در عملکرد آنقدرها خوب عمل نمی کنند.

می توانید این تاخیر را هنگامی که انگشت را با سرعت روی نمایشگر حرکت می دهید ملاحظه کنید. مثلا هنگام نقاشی اگر انگشت را سریع روی نمایشگر بکشید می بینید که نمایشگر از انگشت شما عقب می افتد و تصویر با تاخیر روی نمایشگر ظاهر می شود. بنابراین ۱۰۰ میلی ثانیه تاخیر بزرگی است.

 

تیم مایکروسافت تاخیرهای متفاوتی را بررسی کرده و در نهایت به این نتیجه رسیده که ۱ میلی ثانیه زمان مناسب برای تاخیر در نمایشگرهای لمسی است. حالا آنها به دنبال رسیدن به این رکورد هستند تا نمایشگرهای لمسی تولید کنند که تاخیری معادل ۱ میلی ثانیه داشته باشند. در ویدیو ارایه شده، مقایسه ای میان نمایشگرهای معمول و یک نمایشگر لمسی آزمایشی با تاخیر ۱ میلی ثانیه ای ملاحظه می کنید و می بینید که داشتن چنین نمایشگری، کار با صفحات لمسی را چقدر لذت بخش تر خواهد کرد.



compare-tablet-new-ipad-w500.jpg

خب، بالاخره تبلت جدید اپل رونمایی و رسما معرفی شد . پس بد نیست مثل همیشه به مقایسه آن با محصولات جدید دیگر رقبا، از قبیل آمازون، ایسوس، سامسونگ، بلک بری و البته محصول قبلی اپل یعنی آی پد 2 بپردازیم. برای مقایسه راحت تر و بهتر، همه چیز را برای تان در عکس بالا جمع کرده ایم. با کلیک بر روی آن، اندازه بزرگ تر و خوانا تر را هم می توانید ببینید.

به شکل کاملا واضحی، سرسخت ترین رقیب این جدول، Transformer Infinity شرکت ایسوس است. The New iPad توانسته ایسوس را در جنگ پیکسل بر اینچ با تفاوت کمی شکست دهد (۲۶۴ پیکسل بر اینچ آی پد در مقابل ۲۲۴ پیکسل بر اینچ ایسوس). اما همانگونه که می بینید، اینفینیتی در موارد زیادی بر آی پد جدید غلبه کرده است. که پردازنده تگرا 3 چهار هسته ای آن، مهمترین برگ برنده به نظر می رسد. البته باید برای اظهار نظر قطعی درباره برنده نزاع پردازنده، منتظر عرضه آی پد جدید و امتحان کارایی A5X در بنچ مارک ها باشیم.

اما می توان گفت که آی پد جدید بر دیگر رقبایش در این جدول فایق آمده و به سختی می توان دلیل مقایسه ای خوبی پیدا کرد، که محصولاتی همچون Galaxy Tab 2 را از آن برتر دانست (البته به جز قیمت!). کیندل فایر و پلی بوک هم در مقام مقایسه، همچون گلکسی تب مغلوب این محصول جدید اپل می گردند. اما وقتی به قیمت ها نگاه کنیم، تفاوت ها بسیار معنی دار و قابل توجه هستند. قیمت ۲۰۰ دلاری کیندل فایر آنقدر پایین است که به نظر برای رقابت با هر محصول گرانقیمت بازار تبلت و وسوسه مشتری کافی به نظر برسد. برای کاربرانی که تبلت را در درجه اول برای کتاب خواندن و تماشای گاه به گاه فیلم ها و وب گردی لازم دارند، کیندل فایر می تواند یک سرمایه گذاری بسیار سودمند باشد. در حالی که حداقل قیمت آی پد جدید از ۵۰۰ دلار شروع می شود.

در مراسم دیروز، اپل از کنار دو هسته ای بودن پردازنده مرکزی آی پد جدید به راحتی رد شد و بر روی چهار هسته ای بودن پردازنده گرافیکی یا GPU آن تاکید داشت. اما جالب اینجا است که در این کارزار هم باز برد با ترانسفورمر اینفینیتی ایسوس است و تبلت این شرکت در کنار پردازنده مرکزی چهار هسته ای، از GPU دوازده هسته ای بهره می برد!

اما با همه این حرف ها و مقایسه ها، تا زمانی که آی پد جدید عرضه نشده و در تست های واقعی با دیگر تبلت های بازار دست و پنجه نرم نکرده باشد، نمی توان به درستی درباره آن اظهار نظر کرده و رای نهایی را در این بررسی ها صادر کرد. پس کمی صبر می کنیم. تنها هشت روز دیگر زمان باقی مانده است.



           

قبلاً از خبرها و شایعات زیادی در خصوص عرضه آی پد جدید در نارنجی خوانده بودید. اما امشب همانطور که احتمالاً به صورت زنده همراه ما بودید، آی پد جدید رسما معرفی شد.

علیرغم خبرهایی که تا چند روز پیش در خصوص این محصول در اینترنت پیدا میشد، این آیپد به جای iPad3 و یا iPad HD بدون هیچ نام خاصی عرضه شد. تنها نام اشاره شده برای آن، The New iPad بود. پس فعلاً ما هم آن را با نام آیپد جدید می شناسیم.

در این پست اطلاعاتی کلی را در خصوص این محصول و قابلیت های کوچک و بزرگش جمع کرده ایم. پس آنها را در ادامه مطلب و به صورت یکجا بخوانید.



           
18 / 12 / 1390برچسب:, :: 8:29 AM
مهرداد

مراسم معرفی آی پد نسل سوم اپل تا دقایقی دیگر آغاز می شود. البته هنوز هم شایعاتی در خصوص برخی امکانات و محصولات احتمالی شنیده می شود. گزارش زنده مراسم را می توانید در آدرس:

 

http://narenji.ir/4163

 

دنبال کنید. 



           

مطمئناً تا به حال محصولاتی که هم تبلت و هم کامپیوتر باشند را دیده اید. اما این بار لنوو محصولی به نام Yoga را با این خصوصیت به نمایشگاه CES آورده است. اولترابوک و تبلت در محصولی تجهیز شده با ویندزو 8 مایکروسافت.

 

این محصول به نمایشگری ۱۳٫۳ اینچی مجهز است که توسط دو لولای مخصوص به بخش کیبرد متصل شده؛ این لولاها قابلیت گردش ۳۶۰ درجه را دارند و به واسطه آنها می توان مانیتور را به طور کامل چرخاند تا اولترابوک را به یک تبلت عظیم الجثه تبدیل کرد. ضمن اینکه این قابلیت به تبلت اجازه می دهد از بخش کیبردی به عنوان یک نگهدارنده و استند استفاده کنید تا در هر زاویه ای آن را ثابت نگه دارید.

 

صفحه چند لمسی این محصول قابلیت تشخیص همزمان ده نقطه را دارد که به استفاده مناسب از قابیت های ویندوز 8 کمک شایانی می کند. همچنین رزولوشن این صفحه نمایش 900×1600 پیکسل است. قطر Yoga تنها ۱۷ میلیمتر و وزن آن ۱٫۴ کیلوگرم است که برای یک اولترا بوک ایده آل به نظر می رسد. همچنین لنوو ادعا کرده که باتری این محصول به کاربر اجازه می دهد با هر بار شارژ، تا ۸ ساعت از آن استفاده کند. از سایر جزئیات سخت افزاری این محصول چیزی منتشر نشده.

 

ظاهراً لنوو قصد دارد Yoga را تا نیمه دوم ۲۰۱۲ با قیمت پایه ۱۱۹۹ دلار به بازار عرضه کند. برای یک اولترابوک و تبلت ویندوزی با قابلیت های ویژه، قیمت خوبی به نظر می رسد. اما باید منتظر باشیم و ببینیم سرعت و قدرت پردازش آن هم به اندازه ایده نو و قیمتش مناسب هستند یا خیر.



           
17 / 12 / 1390برچسب:, :: 7:45 PM
مهرداد

دیروز از معرفی تلفن های هوشمند چهار هسته ای ZTE در نمایشگاه MWC گفتیم و حالا نوبت به تبلت های این شرکت رسیده است‫.‬ ZTE امروز در نمایشگاه دنیای موبایل بارسلونا از دو تبلت اندرویدی رونمایی کرد که توان پردازشی خود را از تگرا 3 انویدیا تامین می کنند‫.‬

این دو تبلت که با نام های ZTE T98 و ZTE PF 100 شناخته می شوند، تقریبا تنها در اندازه صفحه نمایش با یکدیگر تفاوت دارند. مدل PF100 دارای صفحه 10‪.‬1 اینچی بوده و صفحه نمایش T98 تنها 7 اینچ قطر دارد.

همان طور که گفته شد هر دو این ابزارها از پردازنده چهار هسته ای ۱.۵ گیگاهرتزی NVIDIA Tegra 3 بهره می برند و سیستم عامل آنها اندروید 4‪.‬0 است. حافظه داخلی این تبلت ها ۱۶ گیگابایت بوده و هر کدام یک گیگابایت رم دارند. . دروبین جلوی تبلت های ZTE دو مگاپیکسلی است و در عقب این تبلت از یک دوربین ۵ مگاپیکسلی استفاده شده است. هر دو این تبلت ها تنها از امکان ارتباطی وای فای بهره می برند. البته برخی منابع از پشتیبانی UMTS در تبلت هفت اینچی و TD-SCDMA در مدل 10‪.‬1 اینچی خبر می دهند.

ZTE هنوز خبری در خصوص قیمت احتمالی و یا زمان ارائه این تبلت ها به بازار منتشر نکرده است‫.‬



ایسوس قصد دارد در نمایشگاه MWC امسال با تبلت هایش حسابی گرد و خاک کند و پس از معرفی ترانسفورمر پد ۳۰۰ ، مدل دیگری از این سری را با نام Transformer Pad Infinity معرفی کرد. این تبلت هم که 10‪.‬1 اینچی است، از صفحه نمایش Super IPS‪+‬ بهره برده و رزولوشن آن ۱۹۲۰ در ۱۲۰۰ پیسکل است.

اینفینیتی ایسوس قرار است در دو مدل به بازار عرضه شود. مدل وای فای آن که دارای پردازنده چهار هسته ای Tegra 3 شرکت انویدیا است و مدل LTE که از پردازنده دو هسته ای ۱.۴ گیگاهرتزی کوالکوم Snapdragon S4 بهره می برد. هر دوی این مدل ها با سیستم عامل اندروید 4‪.‬0 بستنی حصیری (Ice Cream Sandwich) ارائه می گردند.

از دیگر مشخصات این تبلت می توان به دوربین جلوی ۲ مگاپیکسلی و دوربین عقب ۸ مگاپیکسلی، وای فای 802‪.‬11 b‪/‬g‪/‬n و بلوتوث 4‪.‬0 اشاره کرد. Infinity ایسوس قرار است با ظرفیت های ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی و حداقل قیمت ۷۹۹ دلار وارد بازار گردد.



بلومبرگ در روز جمعه گزارش داد که نیروی هوایی ایالات متحده مبلغ 9‪.‬36 میلیون دلار را برای قرارداد خرید ۱۸هزار آی پد تصویب کرده است. ارتش آمریکا قرار است از این تبلت ها به عنوان جایگزین دفترچه های راهنما و چارت های ناوبری مورد استفاده توسط خلبان ها و خدمه پرواز استفاده کند.

کاپتان کاتلین فررو سخنگوی نیروی هوایی می گوید: «خدمه هواپیما دائما در حال پرواز و انجام ماموریت های بدون توقف در سراسر دنیا هستند و نیاز دارند که همیشه به اسناد و دفاتر ویژه هدایت پرواز (چه درون و چه بیرون از هواپیما) در تمامی مراحل پرواز دسترسی داشته باشند. حال 'یک کیف الکترونیکی مدارک و اسناد پرواز' به خدمه و خلبان ها کمک می کند که بسیار موثرتر و امن تر عمل کرده و با کارایی بالاتری از اهداف ارتش حمایت کنند.»

این قرار داد برای خرید آی پد های ۳۲ گیگابایتی وای فای است که به طور معمول ۵۹۹ دلار قیمت دارند. البته نیروی هوایی آنها را با تخفیف ویژه و به قیمت هر دستگاه ۵۲۰ دلار خریداری خواهد کرد. این ۱۸ هزار دستگاه قرار است طی بازه زمانی یک ساله از زمان امضای قرارداد تحویل نیروی هوایی ارتش شوند. سخنگوی نیروی هوایی در این خصوص می گوید که این یک قرارداد باز است و به این معنی نیست که ما همه این ۱۸ هزار دستگاه را به یکباره و یک جا نیاز داشته و تحویل خواهیم گرفت.

به نظر شما خلبان ها ترجیح می دهند هنگام پرواز بر روی آی پد جدید، به مطالعه چارت ناوبری هواپیما بپردازند، یا سرگرم Angry Bird و Cut the rope شوند؟!



           
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش امدید اومیدوارم از مطالب خوشتون بیاد نظر یادتون نره من سعی میکنم این وب سایت همیشه به روز باشه تا هروقت که میایدمطلب جدید و خوب داشته باشه با تشکر
آخرین مطالب
موضوعات