اخبار و اطلاعات روز دنيا

اینتل می گوید که یو اس بی را فراموش و به جای آن از تاندربولت سریع استفاده کنید. پورتی که حالا کم کم روی کامپیوترهای جدید پیدایش می کنیم.

حالا این شرکت می خواهد از پروتکل PCI-Express 3.0 برای انتقال اطلاعات در این فناوری استفاده کند. تا سرعت بیشتر هم بشود. در حال حاضر تاندربولت برای انتقال اطلاعات از پروتکل PCIe 2.0 استفاده می کند که حداکثر سرعت آن به 5 گیگاترانسفر در ثانیه می رسد.

ارتقا تاندربولت به PCIe 3.0 سبب می شود که این فناوری به سرعت 8 گیگاترانسفر در ثانیه برسد که در رقابت با دیگر روش های رقیب بسیار سریع تر به حساب می آید.

 

اینتل می گوید تاندربولت سبب می شود که بسیاری از روش های ارتباطی ما در یک کابل خلاصه شود. مثلا ارتباط شبکه و نمایشگر به خاطر پهنای باند بالای تاندر بولت می تواند از طریق یک پورت صورت بگیرد و این شرکت می گوید می تواند در آینده پشتیبانی از USB 3.0 را هم به این پورت اضافه کند.

ضمن اینکه در حال حاضر ارتباطات این پورت از طریق کابل مسی صورت می گیرد و اینتل قصد دارد با جایگزینی فیبرنوری، سرعت را باز هم بالاتر ببرد.

البته اینتل هنوز زمان بندی برای پشتیبانی از PCIe 3.0 اعلام نکرده اما تمام تلاش های این شرکت نشان می دهد که اینتل در رقابت با یو اس بی و جایگزین کردن آن با تاندربولت جدی است.



phonekeyboard.jpg

به میز کار خود نگاه کرده اید؟ کتابها و جزوات در لابه لای سیم ها و کابلهایی که از کامپیوتر و تلفن ها و سایر وسایل خارج می شوند معلق ماندند! گاهی اوقات هم لباسهایمان به این جمع خودمانی اضافه می شوند. آنگاه کافیست که به دنبال چیز خاصی باشید. حتما پیدایش خواهید کرد! برای این قبیل از افراد که بسیار مرتب و منظم هستند استفاده از گجت های چند کاره بهترین داروییست که می توان تجویز کرد. مثلا به این صفحه کلید نگاه کنید. علاوه بر عملکرد خود به عنوان یک صفحه کلید می توانید از دستگاه تلفن ظریفی که در گوشه آن تعبیه شده  به عنوان یک تلفن اسکایپ اینترنتی استفاده کنید. اگر شرایط محیط کار شما به گونه ایست که احتیاج به داشتن یک تلفن اینترنتی در کنار سیستم کامپیوتر خود دارید و با استفاده از هد ست ها چندان موافق نیستید می توانید از اکتبر 2008 سراغ این صفحه کلید دوکاره را در بازار ژاپن با قیمت 65$ بگیرید.



           
17 / 12 / 1390برچسب:, :: 8:48 PM
مهرداد

خرید کامپیوتر این روزها بسیار ساده شده و نیاز به آگاهی فنی خاصی ندارد. تنها کافی است برند تجاری مورد نظرتان را انتخاب کنید و لپ تاپ تان را از آن برند با توجه به بودجه مورد نظر خریداری کنید. اغلب اوقات اگر بخواهید به چیزی بیش از بودجه هم توجه کنید، تنها چند نکته مانند میزان رم، هارد، گرافیک و سی پی یو اهمیت پیدا می کنند.

در بازار دسک تاپ هم تقریبا به همین شکل است و شما با مراجعه به مغازه و اعلام قیمت مورد نظرتان لیستی را شامل قطعات مختلف دریافت می کنید و پس از توافق، چند ساعت بعد کامپیوترتان را تحویل می گیرید. اما اگر خودتان بخواهید سیستم تان را سر هم کنید، یا اینکه قصد ارتقاء لپ تاپ یا دسک تاپ تان را بدون مراجعه به تعمیرگاه ها و شرکت های کامپیوتری داشته باشید، داستان کمی فرق می کند.

اولین چیزی که کمی آزار دهنده به نظر می رسد و ممکن است شما را سر درگم کند، داستان RAM دستگاه است. با گردش کوچکی در سایت های فروش آنلاین قطعات کامپیوتری و یا مغازه های فروشنده اجناس نو و دست دوم، خواهید فهمید که با نامهایی همچون DDR3 و DDR2 و شاید هم در آینده اعداد بالاتر روبرو هستید! داستان چیست؟ این اعداد نشان دهنده چه چیزی هستند؟

در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید تا بیشتر درباره این موضوع با هم صحبت کنیم.



           

اگر به خاطر داشته باشید، اواخر سال گذشته میلادی بود که درباره ساخت یک کامپیوتر کامل در اندازه ای باور نکردنی و ارزان قیمت با نام Raspberry Pi صحبت کردیم. یک کامپیوتر کوچک لینوکسی که قرار بود قیمتی تنها ۲۵ دلار قیمت داشته باشد. خب از روز چهارشنبه فروش این کامپیوتر ها شروع شد، اما همه آنها همان ساعات اولیه فروش رفتند!

بنیاد Raspberry Pi و شرکت های همکار آن در تولید این کامپیوترها هم اکنون در حال ثبت سفارش برای تولیدات آینده هستند، اما زمان دقیقی برای تحویل آنها مشخص نکرده اند.

برای یادآوری بد نیست بگوییم که Raspberry Pi که به اندازه یک فلش مموری است، دارای یک پردازنده 700 مگاهرتزی ARM به همراه ۲۵۶ مگابایت رم بوده و از روی یک کارت SD که نسخه ای از لینوکس فدورا را روی خود دارد، بوت می شود.

در حال حاضر دو مدل از این کامپیوتر جیبی تولید می شود: مدل B که ۳۵ دلار قیمت داشته و شامل یک پورت اترنت و دو پورت یو است بی است و مدل A که تنها ۲۵ دلار قیمت داشته و فاقد این دو پورت است.

به نظر می رسد استقبال از این کامپیوتر کامل نقلی به اندازه ای بوده که شرکت ثبت سفارش را به یک دستگاه به ازای هر نفر محدود نموده است و همچنان سایتش در مقاطع مختلف به دلیل ترافیک بالا با مشکل مواجه است.

جالب ترین نکته هم اینکه بنیاد Raspberry Pi مثل اینکه علی رغم استقبال بالا و فروش خوب محصولش قصد ندارد از قبل آن ثروتمند شده و تبدیل به یکی از تولید کنندگان بزرگ این صنعت گردد. طبق گفته سایت این بنیاد، آنها تنها سود کمی در قبال فروش هر دستگاه Raspberry Pi دارند که «آن را هم مستقیما صرف امور خیریه می کنند»



صفحه قبل 1 1 2 3 4 5 ... 6 صفحه بعد

درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش امدید اومیدوارم از مطالب خوشتون بیاد نظر یادتون نره من سعی میکنم این وب سایت همیشه به روز باشه تا هروقت که میایدمطلب جدید و خوب داشته باشه با تشکر
آخرین مطالب
موضوعات