اخبار و اطلاعات روز دنيا
اگر جزو کساني هستيد که هنوز هم از گوشي هاي مبتني بر سيستم عامل ويندوز موبايل سري 6 استفاده مي کنند، لازم است بدانيد که کمپاني مايکروسافت، مارکت اين سيستم عامل را روز نهم ماه May براي هميشه مي بندد. پس از آن روز، ديگر قادر به دانلود و آپديت کردن برنامه اي نخواهيد بود.
البته تمام برنامه هايي که نصب داشته باشيد، کار خواهند کرد ولي ديگر نخواهيد تنوانست آن ها را آپديت کنيد. از طرفي اگر گوشي شما ريست شود، اين برنامه ها را از دست خواهيد داد. مارکت ويندوز موبايل 6، برخلاف مارکت سيستم عامل هاي ديگر مانند اندرويد، iOS و ويندوز 7، مارکت بسيار مُرده اي بود و به نظر ما بستن آن کار درستي است. بستن مارکت يک سيستم عامل به معني پايان عمر آن سيستم عامل است، پس مي توان گفت که زمان خداحافظي با ويندوز موبايل 6 فرا رسيده است. ![]() ![]() خیلی وقت ها می بینید پدر و مادرها برای دلداری دادن و تشویق فرزندشان به تزریق آمپول می گویند " مثل نیش پشه ست ، اصلا دردش رو نمی فهمی" حالا به نظر می رسد که این عبارت کلیشه ای در حال تعبیر شدن است. ما همیشه به دنبال جدیدها هستیم اما شاید بد نباشد که بعضی وقتها از قدیمی ترین ابزارها هم یادی بکنیم. سه سال پیش عده ای از باستانشناسان در مصر قطعاتی شبیه انگشتان مصنوعی پا پیدا کردند که کاربرد آن برایشان مشخص نبود و معلوم نبود که این پروتزها تنها برای زیبایی و پوشاندن نقص عضو استفاده می شدند یا واقعا کاربرد کمک طبی هم داشته اند؟ به روز رسانی: این خبر بعد از برگزاری کنفرانس ناسا با اطلاعات بیشتر تکمیل شده است. امشب قرار است اعلام شود آنها در دریاچه ای به نام Mono Lake در کالیفرنیای آمریکا نوعی باکتری کشف کرده اند که دارای DNA با ساختاری متفاوت است. چیزی که تا به حال در حد تئوری مطرح بوده اما حالا کشف شده است. این باکتری در ساختار دی ان ای خودش به جای فسفر از آرسنیک استفاده می کند. تمام موجودات زنده روی زمین از ۶ ماده اصلی تشکیل شده اند: کربن، هیدورژن، نیتروژن، اکسیژن، فسفر و گوگرد. تمام موجودات این کره از کوچکترین باکتری گرفته تا انسان و یک نهنگ بزرگ در دریا از یک ساختار ژنتیکی یکسان استفاده می کنند و DNA همه یک ساختار بیولوژیکی دارد. اما این یکی که تصاویرش را می بینید متفاوت است و قوانین فعلی را شکسته. این باکتری از آرسنیک درست شده، چیزی که کاملا غیرممکن به نظر می آمده. ناسا نام اش را GFAJ-1 گذاشته و قادر است از آرسنیک که یک ماده سمی محسوب میشود برای ساخت DNA، RNA پروتئین و غشای سلولی استفاده کند. این کشف همانقدر که برای زیست شناسان فوق العاده است، برای ما هم بسیار با اهمیت محسوب میشود. چرا که درک ما را از حیات تغییر میدهد و به قول ناسا، کشف جدید تعریف زندگی را گسترده تر کرده است. ناسا می گوید این کشف روش ما را در گشتن به دنبال موجودات زنده در دیگر کرات هم تغییر خواهد داد چرا که حالا می دانیم ممکن است شکل حیات در جاهای دیگر به گونه ای دیگر تعریف شده باشد. محققین ژاپنی آلياژی از آهن ساخته اند که علاوه بر دارا بودن قابليت ارتجاعی، از استحکام ویژه ای نیز بر خوردار است.
قابلیت تورق و فرم دهی ویژه اين آلیاژ به گونه ای است که محققین می گویند از این آلياژ می توان در اعمال جراحی پيچيده قلبی و مغزی و همچنین بازسازی ساختمان های زلزله زده استفاده نمود.
در حال حاضر از آلياژ نیکل و تیتانیوم برای ساختن لوله هایی که بتوانند رگ های خونی قلب را باز نگه داشته و از انسداد آنها جلوگیری کنند، استفاده می شود. اما ضخیم تر بودن لوله ها از قطر رگ های خونی مغز، امکان استفاده از آنها را برای اعمال جراحی مغز غيرممکن ساخته است.
به گفته محققین ژاپنی، استحکام آلياژ ساخته شده دو برابر آلیاژ نیکل و تیتانیوم است. همچنین قابلیت ارتجاعی آن امکان ساخت لوله ای با قطر کمتر را فراهم می آورد که مشکلات جراحی را مرتفع ساخته و امکان استفاده از آن را علاوه بر قلب، برای مغز نيز مهیا می کند.
در کنار کاربرد پزشکی، در حجم انبوه می توان از این آلياژ برای باز سازی ساختمان های زلزله زده نيز استفاده کرد. گفته می شود که این آلیاژ می تواند ساختمان ها را دوباره به شکل هندسی اولیه شان برگرداند. آخرین مطالب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() موضوعات ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پیوندهای روزانه پيوندها |
|||
![]() |