مبدلهای تبدیل انرژی که در ماهواره نوید علم و صنعت به کاررفته سه عدد است که وظیفه تبدیل انرژی خورشیدی به انرژی برق و دیگر انرژیها را دارد.
حسین بلندی، مدیر پروژه ماهواره ای نوید علم و صنعت گفت: یکی از بخشهای مهم ماهواره نوید علم و صنعت زیر سیستم انرژی است که حداکثر توان آن به 40 وات و حداقل توان آن به 9 وات می رسد.
وی افزود: آرایه های خورشیدی تامین کننده انرژی این ماهواره در بدنه آن به کار رفته و دارای 8 آرایه که دو آرایه آن روی ابزار جانبی نصب شده است.
بلندی با بيان اينكه نوع باتری به کار رفته در این ماهواره نیکل کادمیوم است و مبدلهای آن دارای ولتاژ ورودی 10 الی 20 ولت هستند، اظهار داشت: تعداد مبدلهای تعبیه شده در این ماهواره تحقیقاتی 3 عدد است.
**ایران در زمینه ساخت زیرسیستم ها دستاورد چشمگیری داشته است
بلندی در ادامه عنوان کرد: در زمینه زیر سیستم انرژی ما ایرانیان دارای دستاوردهایی همچون طراحی اولیه زیر سیستم انرژی ماهواره طراحی جزئی زیر سیستم انرژی ماهواره و ساخت و تست غرفه های آزمایشگاهی مهندسی و فضایی زیر سیستم انرژی و قطعات آن هستیم.
وی قطعات زیر سیستم انرژی را شامل یک باتری، رگولاتور شنت، شارژ باتری، مبدلهای DC و نرم افزارهای بالانس انرژی دانست.
بلندی گفت: زیر سیستم انرژی می تواند تا آخرین لحظه عمر ماهواره نوید علم و صنعت در فضای خارج از جو انرژی مورد نیاز این ماهواره را جهت کنترل هدایت و اجرای ماموریت ها تامین کند.
وی خاطر نشان کرد: برای دستیابی به زیر سیستمهای خیلی کوچک یک تیم باید ماه ها تلاش کند و زیر سیستمی به این عظمت زمان زیادی را جهت طراحی و ساخت به خود اختصاص داده است.
نظرات شما عزیزان: